NutriPharma Dietistenpraktijk

Nutripharma


NutriPharma Dietistenpraktijk.
Waarvoor kunt u bij Melissa Blom terecht?


Wellicht heeft u met goed bedoelde adviezen uit uw omgeving al geprobeerd om af te vallen en dat het toch niet lukte. Wellicht heeft u al talloze diëten uitgeprobeerd, waarmee u in een paar weken tijd veel kilo’s bent kwijtgeraakt, die er daarna teleurstellend snel weer zijn aangekomen. Of wellicht wilt u gewoon weten hoe u het beste op een verantwoorde wijze overtollig lichaamsvet, en dus overtollige kilo’s, kunt verliezen.

Als diëtist en voedingskundige kan  Melissa de juiste antwoorden geven op uw vragen over voeding en een gezonde levensstijl en hoe deze staan in relatie tot uw gezondheid. Melissa begeleidt en adviseert u over hoe u het beste uw doel(en) kunt bereiken en hoe u dit resultaat langdurig vast kunt houden. Samen wordt gekeken naar uw voedingspatroon en wat u hierin zou kunnen veranderen. Prioriteit is altijd dat u zich lekker voelt bij uw voedingspatroon.

Veel mensen denken dat ze bijna niets meer mogen eten wanneer ze naar de diëtist moeten. Dit is niet juist. Melissa kan u helpen om zonder honger af te vallen met de dagelijkse voedingsmiddelen zoals iedereen deze kent. Bij haar  leert u een gezond en gevarieerd voedingspatroon aan met aandacht voor het maken van gezonde keuzes. Dit is een voedingspatroon waarbij u zich ook prettig voelt, waardoor u het langdurig kunt volhouden.

U kunt bij Melissa terecht voor voeding- en dieetadviezen bij:
– (Ernstig) overgewicht bij volwassenen en kinderen;
– Diabetes type 2 / insulineresistentie; (specialisatie)
– Koolhydraatarm/eiwitverrijkt dieet; (specialisatie) 
– Verhoogd cholesterolgehalte;
– Ondergewicht of ongewenst gewichtsverlies;
– COPD;
– Verhoogde bloeddruk; 
– Gebrek aan eetlust; 
– Obstipatie / prikkelbare darm syndroom / ziekte van Crohn; 
– Lactose-intolerantie en coeliakie;
– Vitamine-/mineralen tekort (o.a. vitamine D, B12 en ijzertekort);
– Vegetarische voeding; 
– Voeding bij zwangerschap; 
– Een gezonde voeding;

Specialisaties en bijzondere aandachtsgebieden


Melissa heeft zich door het volgen van een aantal bijscholingen en cursussen (en inmiddels een aantal jaren ervaring) gespecialiseerd in het koolhydraatarme dieet en de inzet hiervan bij mensen met overgewicht en/of diabetes type 2. Hiervoor kunt u in het bijzonder bij haar terecht. Daarnaast zijn haar aandachtspunten in het bijzonder cliënten/ouderen met ondergewicht, COPD en vitamine D.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht op de website:
www.nutripharma.nl 

NutriPharma Diëtistenpraktijk
Dr J.M. den Uyllaan 9
3201WR Spijkenisse
Telefoon: 06-38338785
Email: info@nutripharma.nl / nutripharma@dds.nl