Specialismen

Introductie Fysiotherapie De Hoek
Op deze pagina wordt van iedere behandeling de inhoud omschreven.

Omdat wij samenwerken met het Delta Sportcentrum hebben wij een ruime trainingsruimte tot onze beschikking.
Door onze specialisaties kunnen we veel cliënten een op de persoon afgestemd behandelplan voorleggen. Voor cliënten met langdurig bestaande klachten bv lage rugpijn; gevolgen van een operatie; regelmatig terugkerende klachten en andere fysieke ongemakken welke het dagelijks leven en/ of het werk beperken, hebben we een speciaal programma ontwikkeld, de MedischeTrainingsTherapie. Door een speciaal op u afgestemd oefenprogramma wordt u optimaal begeleid naar het vooraf besproken en door u gewenste doel.
Gerichte preventieve training behoort ook tot de mogelijkheden door de FysioFit trainingen.

Onze fysiotherapiepraktijk heeft daarnaast veel kennis en ervaring op het gebied van de arbeidsfysiotherapie. Wij werken op locatie bij bedrijven in de Europoort (BP, Shell) en voeren re-integratie trajecten uit voor veel bedrijven.

PMC De Hoek heeft samenwerkingsverbanden met verschillende organisaties, zoals Fysergo en Belife.
Via Fysergo worden veel werkzaamheden gedaan bij bedrijven, zoals het doen van werkplekonderzoeken; het voeren van coachingsgesprekken over de resultaten van fittesten; arbeidsfysiotherapie en het doen van functie gerichte trainingen.
Via Belife worden trainingen uitgevoerd bij clienten die uitgebreide en langdurige klachten hebben en geen baat hebben gehad bij verschillende therapievormen. Na een uitgebreide intake door meerdere disciplines wordt bekeken via welke route de klachten zullen worden aangepakt. Indien besloten wordt dat ook een fysieke training noodzakelijk is voor een beter herstel of om aan te leren om te gaan met de chronische klachten dan voert PMC de Hoek de training uit. PMC De Hoek is in Spijkenisse en de nabije omgeving de enige praktijk welke deze aanpak mag uitvoeren.